Tuesday, December 22, 2009

m

så här är det. läget alltså. jag har aldrig tidigare haft någon som jag har någon nu. någon att "vara gullig med". aldrig tidigare har jag levt så inpå någon och ändå lyckats behålla mitt jag. aldrig tidigare har jag varit så lycklig.

det är det jag tänker på då det är mörkt och kallt både utom- och inomhus. då det är just lite för många centimetrar mellan honom och mig. då vi missförstår. sen förstår vi igen. vi minns. hela den där långa ramsan om missförstånd - behov - svaghet - att veta att man inte vet allt - sedan minnas att man visst vet allt - sen ifrågasätta vad det där allt nu egentligen var - och sen fullständigt och uppenbart minnas och veta att allt är kärlek.

då vi kan håller vi om varandra. jag har sett det på tv bara. det där med armen runtomkring, mysa mysa och han kryper upp i min ryggrad så vi båda kan sova tryggt. sånt som man ser på tv, film eller streamat från megavideo. verklighetskärleken är här. den håller om mig, kryper upp i min ryggrad och under min hud.

nu blir det onsdag, torsdag (julafton! hmpf, firade vintersolstånd igår), fredag och sen. sen hoppas jag att han fortfarande vill vara gullig med mig och använda den där armen. kanske hålla mig i handen där på den där festen som kommer att bli så bra (JINGLE JAMS!) för att jag verkligen aktiverat mig och försökt uppbringa all kraft till att göra musikföreningen levande igen. jag kommer att presentera honom för människor. jag kommer att pussa på honom.

om han bara låter mig.

för det är ett medvetet val. han är ett medvetet val. och det är kärlek det. med armen och allting. det har varit ett bra år. det bästa året. jag har hittat hem, hem igen och än en gång hem. saker och människor och ting har fallit på plats även om allt är lika ovisst som tidigare. jag har blivit skivbolagschef, hippie och det närmaste man kommer till flickvän helt i enlighet med friheten vi valt åt oss.

2009. året då jag sade upp relation med min far, fick en ny mamma, startade skivbolag, började tro på kärlek och sedan fann sådan också. överallt och inuti. ett bra år.

//a.

1 comment:

Lotta said...

fint! hoppas du pussade på honom riktigt mycket sen.